Güngörmez'e Vip davet

Güngörmez

Türkiye Bisiklet Federasyonu`nun düzenlediği 50`nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu`na, Gönenli Lisanslı sporcumuz Hasan Güngörmez'e Vip davet geldi.

Bu yıl 50. kez yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu`nun 4 Mayıs Pazar günkü 121.0 km’lik İstanbul - İstanbul 8. Etabına, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu tarafından Gönenli Lisanslı sporcumuz Hasan Güngörmez, özel olarak davet edildi.

Bu tura 3 yıldan beri katılan ve Gönen’i temsil eden Hasan Güngörmez, oraya gelen yabancı sporcular, federasyon temsilcileri, bisiklet sporuna gönül veren eski sporcular birlikte görev yapacak.

Gönen’i, uluslararası alanda temsil edecek olan Hasan Güngörmez, ‘‘Bu benim için çok önemli bir olay. Bu yıl 50. kez yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu`na özel olarak davet edilmiş olmam beni çok mutlu etti.

50`nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu`nun 4 Mayıs Pazar günkü 121.0 km’lik İstanbul - İstanbul 8. Etabın’da görevimi en iyi şekilde yapmaya özen göstereceğim’’ dedi.

                                                                            Ahmet Kamil Ilgazlı-Gönen



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli